Schysst erbjudande på lokala elavtal

Nu har vi kampanj på våra elavtal för att fira att vi har fått certifieringen Schysst elhandel. Det gynnar både dig som tecknar nytt elavtal och dig som redan har ett elavtal hos oss. Häng med!

Presentkort när du tecknar nytt elavtal

Teckna elavtal hos oss så får du ett presentkort hos Marknadsplats Karlskoga värde 300 kronor. Sista datum för beställning är 31 juli 2022. Tillsammans gynnar vi orten och våra lokala företagare!

Du kan välja på förvaltat elpris och rörligt elpris.

Du är självklart välkommen att kontakta vår kundservice om du har frågor eller vill ringa in din beställning, telefon 0586-750 100.

Du som redan har ett elavtal hos oss…

… deltar automatiskt i en utlottning av presentkort hos Marknadsplats Karlskoga. Tre vinnare får varsitt presentkort värde 3000 kronor styck. Vinnarna dras under vecka 33 och meddelas därefter personligen. Utlottningen sker bland alla privatpersoner som har elavtal hos oss den 31 juli 2022.

Bra för dig - bra för Karlskoga

Vår vinst stannar i Karlskoga. Eftersom Karlskoga Energi & Miljö är kommunägt går allt vi tjänar tillbaka till kommuninvånarna. Vi investerar hela tiden i den lokala infrastrukturen för att framtidssäkra en trygg leverans. Vi är även en stor arbetsgivare och vi bidrar till att utveckla orten, bland annat genom att sponsra det lokala föreningslivet. Resterande vinst går till vår ägare som återinvesterar pengarna i Karlskoga.

Självklart kommer vår el från förnybara energikällor.

Vi är en schysst elhandlare

Vi har certifieringen Schyst elhandel, den innebär att vi uppfyller en rad kundlöften som ofta går längre än vad lagen kräver. Som kund ska du känna dig helt trygg, det ska vara tydligt vad du köper och vad det innebär.

Via denna länk kan du läsa mer certifieringen (öppnas i nytt fönster)