Miljövänlig faktura

Vi slår ett slag för den miljövänliga fakturan!

OBS: Kampanjen är avslutad!

Solros

Byt bort pappersfakturan från oss så ger vi en gåva till den organisation som du väljer.

Att skippa pappersfaktura är en enkel lösning för att spara på miljön. Välj istället e-faktura, sms-faktura eller e-postfaktura. Det spar både papper, färg, kuvert och transport - och ger fler fördelar:

  • Du slipper vår pappersfaktura i din brevlåda. Istället får du informationen digitalt på det sätt du valt. Självklart får du alltid en fakturaspecifikation.
  • Fakturan kommer till dig tidigare än om den ska printas, kuverteras och skickas med post. Du har den redan samma dag som vi producerar den.
  • Om du väljer e-faktura slipper du skriva in långa OCR-nummer och riskera att det blir fel. Med e-faktura kan du även välja automatisk betalning i din internetbank så vet du att dina pengar alltid kommer fram inom betalningstiden.

När du byter under perioden 27 februari - 30 april 2019 så ger vi 25 kronor till den lokala organisation som du väljer.

Välj mellan:

I kärlekens tecken

Fonden som stöttar ekonomiskt utsatta familjer och barn i Karlskoga. Bland annat anordnas sommarlovsresor och julkassar delas ut. Läs mer om I kärlekens tecken.

Hemlösa tassar

Föreningen som hjälper katter i nöd i Karlskoga med omnejd. Hjälpen består i att ge de den vård som behövs och minska antalet hemlösa. Läs mer om Hemlösa tassar.

Let´s make love great again

En organisation som arbetar för kärlek, respekt och gemenskap. Genom ett skolprojekt får alla fjärdeklassare i Sverige information om näthat som är ett växande samhällsproblem. De får lära sig hur man undviker faror på internet och hur man använder en god samtalston. Gåvorna bidrar till informationsmaterialet som ska delas ut i Karlskogas skolor. Läs mer om Let´s make love great again.

Hur gör jag för att byta bort pappersfakturan?

Via denna länk kan du läsa mer om hur du byter faktureringsalternativ.

När du har gjort ditt byte väljer du i formuläret nedan vilken organisation som ska få gåvan för ditt byte.

Jag har bytt till följande fakturaalternativ:
Jag vill att gåvan går till: