Tre vinnare som har digital faktura

Vi har lottat ut tre presentkort på mat värde 5000 kronor styck bland alla privatkunder som har e-faktura, sms-faktura eller e-postfaktura.

Kampanjen avslutades den 31 maj 2020 och vinnarna är:

Rolf Ericsson, Granbergsdal

Lars Thomsen, Karlskoga

Ingela Widlund Pettersson, Karlskoga

***

Genom att välja bort pappersfakturan gör du en insats för miljön. Det spar både papper, färg, kuvert och transport. Dessutom är det enkelt och bekvämt. Nu vill vi uppmuntra fler att välja digital faktura och samtidigt premiera alla som redan har det!

Utlottning

Vi lottar ut tre presentkort på mat värde 5000 kronor styck bland alla privatkunder som har digital faktura vid maj månads slut.

  • Om du redan har digital faktura så deltar du automatiskt i utlottningen.
  • Om du betalar med autogiro och väljer att få din specifikation digitalt så deltar du i utlottningen.
  • Om du inte har bytt bort pappersfakturan än så passa på innan 31 maj så är du med i utlottningen!
  • Lottning sker vecka 24 och vinnarna meddelas därefter.
  • Vinnarna får välja fritt bland de matkedjor som finns i Karlskoga och Storfors.

Hur gör jag för att byta till digital faktura?

E-faktura

Med e-faktura får du din faktura direkt via internetbanken och du kan kontrollera fakturan och godkänna den innan pengarna dras från kontot. Fakturan finns också i vår app och på Mina sidor. Beställning av e-faktura gör du via din internetbank. 

SMS-faktura

Du får ett SMS med fakturauppgifter som fakturanummer, förfallodag och belopp. Fakturan i sin helhet ser du i vår app eller på Mina sidor. SMS-faktura går inte att kombinera med e-faktura till internetbanken. Beställ sms-faktura här.

E-postfaktura

E-postfakturan ser likadan ut som pappersfakturan men kommer som en pdf i ett mail. Fakturan lagras även i vår app och på Mina sidor. E-postfaktura går inte att kombinera med e-faktura till internetbanken. Beställ e-postfaktura här. 

***

Du är alltid välkommen att ringa oss på 0586-750 100 så hjälper vi dig.