Karriär

Sommarjobb 2019

Vi söker dig som har fyllt 18 år och vill sommarjobba hos oss.

Ansökningstiden har gått ut.

 

Vaktmästare VA-verken

Som vaktmästare på VA-verken ingår bland annat målning, trädgårdsarbete, grovstädning och enklare mekaniskt arbete. Arbetstiderna är dagtid och vi har behov veckorna 26-31. skriv gärna i din ansökan när du har möjlighet att jobba. B-körkort är ett krav.

Kundmottagare Mosseruds återvinningsanläggning

Som kundmottagare behöver du vara serviceinriktad och gilla att jobba utomhus. Du ska guida våra kunder så att de på ett enkelt sätt kan sortera sitt avfall och hjälpa till att hålla ordning och reda på anläggningen. Arbetstiderna varierar och det förekommer både kvälls- och helgarbete. Det finns behov under hela sommaren, så skriv gärna när du har möjlighet att sommarjobba. 

Vaktmästare elnät

Som vaktmästare på elnät ingår bland annat målning, gräsklippning och övriga vaktmästaruppdrag. Arbetstiderna är dagtid och perioden är veckorna 25-28. Krav på B-körkort (manuell växellåda). 

Vaktmästare kraftvärmeverket

Som vaktmästare på kraftvärmeverket ingår bland annat målning, trädgårdsarbete, grovstädning och enklare mekaniskt arbete. Arbetstiderna är dagtid och vi har behov under hela sommaren så skriv gärna i din ansökan när du har möjlighet att jobba. Det är meriterande om du har B-körkort och erfarenhet av mekaniskt underhållsarbete. 

Avfallshämtare inom renhållningen

Som avfallshämtare samlar du in rest- och matavfall i Karlskoga med omnejd. Det ingår även andra arbetsuppgifter, t ex att byta sopkärl. Du behöver vara serviceinriktad och gilla att jobba utomhus. Arbetstiden är dagtid måndag-fredag. Vi har behov under hela sommaren så skriv gärna i din ansökan när du har möjlighet att jobba. I första hand söker vi dig som har C-behörighet och yrkeskompetensbevis (YKB) samt kunskaper om att framföra tunga fordon. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan via formuläret nedan. Du ska ha fyllt 18 år innan din arbetsperiod startar. 

Sista ansökningsdag är fredagen den 12 april 2019, men vi arbetar med löpande urval så sök gärna idag om du är intresserad av att arbeta hos oss. 

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-chef Jenny Becker på telefon 0585-750 124 eller via mail jenny.becker@karlskogaenergi.se.

Jag söker sommarjobb som (du kan kryssa i fler alternativ):
Jag har B-körkort