Vi söker en underhållsmekaniker

Som underhållsmekaniker arbetar du brett inom mekaniskt underhåll och trivs med varierande arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig utvecklande arbetsuppgifter, möjlighet till att aktivt utveckla dig själv och din kompetens med utbildning på våra olika områden.

Uppdraget

I arbetsuppgifterna ingår service av fläktar med tillhörande filtersystem, renovering av pumpar i olika former, service av olika typer av transportörer, reparationssvetsning av kanaler och påläggssvetsning av skruvar etc. Förebyggande underhåll som oljebyten, smörjning, uppriktning och justering av drifter. I tjänsten ingår schemalagd beredskapstjänstgöring.

Vem är du?

Som person är du noggrann, metodisk och analytisk, öppen och ärlig, serviceinriktad och har lätt för att kommunicera med människor. Eftersom du kommer att samarbeta i olika sammanhang förutsätter vi att du har god samarbetsförmåga och är lyhörd.

Du har:

  • Gymnasial utbildning inom verkstad/mekaniskt underhåll eller motsvarande kunskaper.
  • Kompetens inom mekaniskt underhåll t.ex pumpar, ventiler, fläktar och växellådor.
  • Erfarenhet från arbete med förebyggande mekaniskt underhåll, felsökning, erfarenhet från energi-, process- eller industrianläggningar.
  • God datorvana och goda kunskaper i svenska.
  • B-körkort.

Det är meriterande om du har erfarenhet av underhållsystem samt från rörsvetsning och tryckbärande konstruktioner.

Det här är vi

Karlskoga Energi & Miljö är ett kommunägt energibolag som jobbar med fokus på ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet. El, värme, ånga och biogas är exempel på produkter som vi producerar i egna anläggningar och säljer. Vi arbetar också med vatten och avlopp, elnät, renhållning, återvinning, stadsnät och vattenkraft. Totalt är vi cirka 180 anställda och omsätter drygt 500 Mkr per år.

På kraftvärmeverket finns två 40 MW CFB pannor, två 25 MW oljepannor, en rostereldad avfallspanna och en ångturbin och generator. Till dessa pannor finns det kopplat både rökgaskondensering och slangfilter. Bränsletransportörer både i form av kedjetransportörer och bandtransportörer. Dessutom finns ett antal reservcentraler samt två pannor som förser biogasanläggningen med värme.

Mer information och ansökan

Vår underhållsavdelning består idag av fem mekaniker med placering på kraftvärmeverket. Vi har verksamhetsområde inom koncernen Karlskoga Energi & Miljö AB.

Tillträde snarast. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu om du är intresserad.

För mer information är du välkommen att kontakta underhållsansvarig mekanik Lars-Olov Ericson på telefon 0586-750 170.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, till HR-chef Jenny Becker på mejladress rekrytering@karlskogaenergi.se senast den 31 mars 2019.