Driftinformation

Pågående

Röjning av ledningsgator

Arbetet inleds i Linnebäck och följer därefter preliminärt planen nedan:

Linnebäck – Åsbergsviken – Dalåsen – Kväggen – Kojnäset – Käxsundet – Frövetterstorp – S:a Ullvettern – Färnbotten.

Röjningen utförs av entreprenör och beräknas pågå i cirka tre månader. Har du några frågor om arbetet är du välkommen att kontakta vår besiktningstekniker Jonas Berg, tel 076-819 56 66.

 

Avslutade

Vattenläcka kan påverka centrum

Uppdatering kl 16.00: Läckan är nu åtgärdad och arbetet är klart. 

***************

Vi har ett problem med en vattenläcka på Västra Rävåsgatan. För att laga denna behöver vi stänga av en större ledning som kan påverka vattenförsörjning i stora delar av centrala Karlskoga. Det man eventuellt kan märka är ett sämre vattentryck.

Vi återkommer med mer information när vi ser hur reparationen går.

Driftstörning Vi har en vattenläcka i Västra Rävåsgatan, vid nr 55, som gör att vi måste stänga av vattnet fredag 21/1 från ca klockan 10,00. Boende på Västra Rävåsgatan mellan korsninsgarna vid Ängsgatan och Lötgatan, samt boende i Grytbacken blir då utan vatten. Tänk på att tappa upp vatten innan för behov under dagen. Det finns risk för missfärgat vatten efter arbetet är slutfört, om man upplever detta, låt då vattnet flöda i kranarna en stund så försvinner missfärgningarna inom kort. Driftstörning Sävviken, Alla kunder har elen tillbaka. Driftstörning Felsökning: Klart alla kunder har elen tillbaka. Driftstörning Felsökning: Källmo, Tavlan utan el. Ledning under reparation vid Källmo. Planerat driftavbrott stadsnät, Boforsområdet

Med anledning av kapacitets- och säkerhetshöjande åtgärder sker driftavbrott på Boforsområdet natten till måndag den 10 januari 2022, start kl 00:10. Arbetet berör VLAN-tjänster och Internettjänster, svartfiber påverkas ej. 

Detta medför begränsad/ingen tillgänglighet, under tiden för avbrottet.

Driftstörning Det har uppstått en stor vattenläcka i Noravägen, som gör att vi måste stänga av vattnet för boende från Bäckstigen och norrut, imorgon onsdag 29/12. Vi stänger vattnet ca klockan 9,30 och under tiden vi jobbar för att laga läckan så kommer det finnas en tank med färskvatten uppställd vid Granbergsdals skola. Tappa gärna upp vatten hemma också innan avstängningen för behov under dagen. När läckan är lagad och vattnet släpps på igen kan man uppleva missfärgat vatten i området. Om så är fallet, låt vattnet flöda i kranarna en stund så försvinner missfärgningarna inom kort. Driftstörning Skogslöpar,Hårdvallsvägen,Baggängsv Flera hushåll på Skogslöparvägen,Baggängsvägen och Hårdvallsvägen saknar i nuläget delar av elen. Felskökning och omkoppling pågår. Driftstörning På grund av en vattenläcka i Övre Trädgårdsgatan, så kommer vi att stänga av vattnet idag måndag 20/12 från ca klockan 9,30. Tappa gärna upp vatten för behov under dagen, vattnet kommer att släppas på igen så snart reparationsarbetet är klart. Om det skulle vara missfärgningar på vattnet efter arbetet är det bara att låta vattnet flöda i kranarna en stund så försvinner missfärgningarna inom kort. Planerat driftavbrott Stadsnät, Gelleråsen & Timsbron Pga kapacitets- och säkerhetshöjande åtgärder sker driftavbrott/störningar på Timsbron och Gelleråsen. Detta kan medföra begränsad/ingen tillgänglighet, under tiden för avbrottet. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter det kan skapa för er Driftstörning På grund av en vattenläcka kommer vi att stänga av vattnet till fastigheten på Hotellgatan 12 idag, från ca klockan 9,30. Vattnet släpps på igen så snart arbetet är slutfört. Tappa gärna upp färskvatten innan för behov under dagen. Det är inte vi som knackar dörr

Just nu knackar någon dörr i Karlskoga och säger att de behöver komma in för att kontrollera stadsnätet. Det är inte vi på Karlskoga Energi & Miljö - om vi gör kundbesök kan vi alltid legitimera oss. Den stadsnätsanslutning som du har köpt av oss behöver inte kontrolleras. Om du upplever att något inte fungerar ska du göra en felanmälan till din tjänsteleverantör.

Ledningsarbeten Haren

Norrleden är avstängd mellan Harenrondellen och Lötgatan på grund av ledningsarbeten. Trafiken leds om via Lötgatan.

Vi ber om ursäkt för detta och hoppas att det inte ska ställa till några problem för dig under tiden då arbetet pågår. 

Störningar på Mina sidor och i appen Vi har tekniska problem med vissa funktioner på Mina sidor och i appen som en följd av en uppgradering av vårt affärssystem. Varken på Mina sidor eller i appen kan du se din fakturahistorik, däremot kan du se din senaste faktura. Du kan inte heller rapportera din vattenmätarställning på Mina sidor, det kan du dock göra i appen. Våra sms-påminnelser för avfallstömning fungerar inte. Däremot får du en påminnelse via appen om du har den nedladdad och notiser påslagna. Vår leverantör arbetar för att lösa problemen. Vi hoppas att det ska vara klart inom kort och ber om ursäkt för de problem som det här kan orsaka för dig.