Driftinformation

Avslutade

Driftstörning Kyrksten, Alkvettern, Dalbäcken, Sävviken, Tåbäcken. Felsökning Avslutad. Alla kunder har elen tillbaka. Driftstörningar på stadsnätet

Just nu är det driftstörningar på stadsnätet i hela Karlskoga. Vår kommunikationsoperatör arbetar på att lösa problemet.  

Driftavbrott fjärrvärme Norråsvägen

På grund av underhållsarbete sker ett driftavbrott på fjärrvärmeleveransen på Norråsvägen onsdag 5 oktober kl 10-14. 

Under tiden för avbrottet är värme och varmvatten inte tillgängligt för berörda fastigheter. 

Autogirodragning för september försenad

Du som har autogiro på dina fakturor från oss har inte fått pengarna dragna för den senaste månaden. Det medför att din faktura för september fortfarande står markerad som obetald i till exempel Kivra. Vi ber om ursäkt för detta, pengarna kommer att dras inom de närmaste bankdagarna. 

Ändrade öppettider på kundtjänst 27 och 28 september

Tisdag och onsdag 27-28/9 har vår kundtjänst ändrade öppettider. Vi tar emot samtal kl 9-12 och besök 10-12. 

Under eftermiddagen har vi stängt för att hantera ärenden som väntar på svar. På grund av att många kontaktar oss om sina elavtal har vi extra högt tryck sedan en tid tillbaka.

Via självserviceportalen och i appen kan du själv hantera många ärenden.

Vid felanmälan ring 0586-750 200.

Driftstörning Brikegården Alla kunder har elen tillbaka Kundtjänst stängt förmiddagar 19 och 20 september

Måndag och tisdag vecka 38, den 19-20 september, håller vår kundtjänst stängt på förmiddagarna på grund av personalutbildning. Du är välkommen att ringa eller besöka oss klockan 12.00-14.00 båda dagarna.

Från och med onsdag den 21 september gäller ordinarie öppettider igen. 

Många av dina ärenden kan du uträtta på vår självserviceportal på hemsidan eller i appen.

Driftstörning Kväggen, Ökna, Smedstorp, Stensnäs Reparation av trasig luftledning och porslins isolator. Vid korset i dalåsen Klart, alla kunder har nu elen tillbaka! Högt tryck på kundtjänst kan orsaka väntetider

Just nu har vi högt tryck för att komma i kontakt med vår kundtjänst och det kan medföra längre väntetider. Vi ber om ursäkt ifall det dröjer innan du får svar eller återkoppling på ditt ärende.

Planerat underhållsarbete fjärrvärme Stamparebacken

Måndagen den 12 september klockan 08:00–22:00 kommer vi att utföra ett underhållsarbete på undercentralen till fjärrvärmen för Stamparebacken. Under tiden arbetet pågår kommer varmvatten och värme inte att vara tillgängligt i området.

Planerat driftavbrott Skranta

Måndagen den 12 september klockan 04.00-06.00 sker en uppgradering av stadsnätet i område Skranta. Det kan medföra begränsad/ingen tillgänglighet under tiden för arbetet. 

Avbrott i fjärrvärmeleveransen i centrala Karlskoga

På grund av ett stort arbete på fjärrvärmenätet kommer fjärrvärmen att vara avstängd i de centrala delarna av Karlskoga. Det innebär att fjärrvärmekunder på berörda gator inte har tillgång till värme och varmvatten under tiden för arbetet.

När: Tisdag 6 september kl 07:30 till onsdag 7 september kl 02:00

Avbrottet påverkar fjärrvärmeleveransen på Badstugatan, Bergsmansgatan, Kyrkotorp, Mellanåsgatan, Katrinedalsgatan, Loviselundsvägen, Torget, Kilgatan, Kyrkbacken, Viaduktgatan, Hotellgatan, Bergsmansgatan och Kungsvägen.  

Vi hoppas att detta inte ska orsaka problem för dig.

Risk för missfärgat vatten vid Kvartsvägen

På grund av ett VA-arbete är det risk för missfärgat vatten hos dig som bor i närheten av Kvartsvägen. Låt vattnet spola tills missfärgningen försvinner.

Driftstörning Dalåsen, Käxsundet, Frövetterstorp, Färnbotten Strömlöst, felsökning pågår Vår kundservice stänger klockan 12 idag

Fredagen den 26 augusti stänger vår kundtjänst klockan 12.00 på grund av utbildning. Du kan uträtta många av dina ärenden på vår självserviceportal på hemsidan eller i appen. Trevlig helg!

Fel i faktureringen orsakar utebliven faktura för vissa kunder

Det har blivit ett fel i faktureringen den här månaden och vissa kunder har därför inte fått någon faktura. För dig som är berörd av detta kommer både juli och augusti månads kostnader att vara med på fakturan som du får för betalning i september. Vi beklagar detta och hoppas att det inte ställer till problem för dig. 

Fjärrvärmearbete påverkar trafik Hotellgatan-Katrinedalsgatan

Under veckorna 34-37, 22 augusti - 16 september, utför vi ett stort arbete på fjärrvärmeledningarna vilket medför störningar i trafiken och begränsad framkomlighet i korsningen Hotellgatan-Katrinedalsgatan.

 

Fjärrvärmeavbrott Bohult

På grund av arbete med fjärrvärmenätet kommer fjärrvärmen att vara avstängd måndagen den 22 augusti klockan 7-16 i området Bohult. 

Gator som påverkas är Mellanåsgatan, Sahlfeltsgatan, Talmansgatan, Charlottastigen och Per lagerhjelmsgatan.

Under tiden för avbrottet kommer berörda adresser inte att ha tillgång till värme och varmvatten. 

Driftstörning Dalåsen till Färnbotten, Västra Linjen. Felsökning strömavbrott Dalåsen till Färnbotten samt Västra Linjen. Lunedet, Spjutberg, Kyrksten, Hult, Bjrökhöjden, Dalbäcken, Sävviken, Fallet, Herrsjötorp, Tåbäcken Driftstörning Fiskbäcksudden Äspedalen Strömavbrott felsökning pågår, Avbrott Fiskbäcksudden Äspedalen. Vattenläcka i Murarvägen På grund av en vattenläcka i Murarvägen behöver vi stänga av vattnet imorgon tisdag den 16/8 från ca klockan 9,30. De fastigheter som berörs av avstängningen och blir utan vatten är Murarvägen 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20 och 22. Under tiden för och även efter arbetet, finns risk för missfärgat vatten även i närliggande områden, om man upplever detta är det bara att låta vattnet flöda i kranarna en stund så försvinner missfärgningarna inom kort. *Uppdatering* Färskvatten kommer finnas att hämta i en tappkran i brandposten som står i korsningen Murarvägen-Grundläggarvägen. Reparation VA-ledning Dragonvägen

Under dagen arbetar vi med reparation av en VA-ledning på Dragonvägen. Det kan medföra missfärgat vatten i området. Om du spolar en stund i kranen så blir vattnet klart igen. 

Reparation VA-ledning Böljevägen

En VA-ledning behöver repareras på Böljevägen. Detta kan medföra att vissa hushåll på gatan blir utan vatten under arbetet.

I samband med reparationsarbetet finns risk för missfärgat vatten i området. Spola i kranen en stund så ska vattnet bli klart igen.

 

Fjärrvärmearbete korsningen Sahlefeltsgatan-Kyrkogårdgatan

Under tiden 8-26 augusti kommer korsningen Sahlefeltsgatan-Kyrkogårdsgatan vara avstängd på grund av grävning i samband med fjärrvärmearbete. Det går att ta sig in på Kyrkogårdsgatan från andra hållet. 

 

Ingen badtemperatur i appen Vår sensor som mäter vattentemperaturen har försvunnit. Just nu väntar vi på en ny sensor som vi hoppas snart ska vara på plats och rapportera om badtemperaturen vid Näsets badplats igen.