Start

Driftinformation

Pågående

Kundtjänst stängt för besök på grund av Corona-situationen

Kundtjänst har stängt för besök tills vidare. Du kan nå oss på telefon 0586-750 100 klockan 9-15 på vardagar och du kan även uträtta många av dina ärenden här på vår självservice.

Behöver du träffa oss kan du boka tid för ett personligt möte. Det gör du enklast i vårt formulär för tidsbokning.

Avslutade

Driftstörning Pågående strömavbrott i Linnebäck , Högåsen och Bodalen Driftstörning Alla kunder ska nu ha fått tillbaka elen i Linnebäck , Högåsen och Bodalen Inställt planerat avbrott Det planerade strömavbrottet idag är inställt pga nattens blåsväder. Driftstörning Landsbygd Pågående strömavbrott i Boviken, Dalåsen, käxsundet, Kväggen, Kyrksten, Ulvättern och Färnbotten. Felsökning pågår. Driftstörning Landsbygd Pågående strömavbrott för Backeberga, Lerängen felsökning pågår Driftstörning Landsbyggd Pågående strömavbrott i Boviken, Dalåsen, käcksundet, Kväggen, Kyrksten, Ulvättern och Särnbotten. Felsökning pågår. Driftstörning Landsbygd Pågående strömavbrott för Östra Lonntorp Rosensjö,Lunedet Kyrksten, Dalbäcken och Sindret Felsökning pågår. Driftstörning Landsbygd Pågående strömavbrott för Östra Lonntorp Rosensjö,Lunedet Kyrksten, Dalbäcken och Sindret Felsökning pågår. Driftstörning Reparation Bjurtjärnslinjen Avbrott ca 0,5 tim, kommer att ske någon tidpunkt mellan 00:30 och 02:30. Driftstörning Felsökning Bjutjärnslinjen Vi ringer inte om spolning av ledningar

Det är många som hör av sig till oss och frågar om ett företag som ringer runt i Karlskoga och erbjuder sig att spola ledningar inne i fastigheten mot en kostnad. Vi vill med anledning av detta informera om att erbjudandet inte kommer från oss. 

Inget samarbete om montering av fiberkonverter

Just nu är det många som hör av sig till oss och frågar om lappar i brevlådan från ett ett företag som uppger sig heta Open Infra. Lapparna gäller tidsbokning för montering av fiberkonverter. Men anledning av detta vill vi informera om att vi inte har något samarbete med det här företaget.