Stadsnät

Stadsnät på landsbygden

Vi arbetar för att du som bor på landsbygden inom kort ska kunna ansluta dig till Karlskogas stadsnät. Just nu genomför vi en upphandling för att välja leverantör.

Vi gör en stor satsning på bredband till glesbygden där vi hoppas kunna erbjuda tillgång till Karlskogas stadsnät till stora delar av kommunen. Du ska kunna välja tjänster upp till 100 Mbit och självklart även använda streamingtjänster som Netflix, HBO, CMore, SVTPlay med flera. Vårt stadsnät är öppet vilket innebär att alla leverantörer som vill sälja sina tjänster är välkomna. Du som kund väljer sedan vilken leverantör och vilka tjänster du vill ha.

Att använda internet, se på TV och ringa via stadsnät är ett framtidssäkert sätt att kommunicera med omvärlden.  Dessutom blir fastigheten mer attraktiv och får ett högre marknadsvärde med en stadsnätsanslutning.

Anslutningskostnad

Priset för en villaanslutning är för närvarande 19 900 kronor. I priset ingår allt arbete fram till uttaget i ditt hus där vi levererar stadsnätets tjänster.

ROT- och RUT-avdrag kan göras enligt Skatteverkets gällande regler.

Kostnaden för de tjänster du sedan väljer att använda betalas direkt till tjänsteleverantören.

Intresserad?

Vi har under 2019 gått ut till områdena Karlsdal, Högåsen, Smedstorp, Botorp och Bobäcken där vi tagit in beställningar. Så snart upphandlingen är klar kommer vi att informera om projektets fortsättning. Bor du i något av dessa områden eller i övrigt är intresserad av den här tjänsten är du välkommen att kontakta vår kundtjänst genom kontaktformuläret eller telefon 0586-750 100.