Stadsnät på landsbygden

Vi arbetar för att du som bor på landsbygden ska kunna ansluta dig till Karlskogas stadsnät.

Vi gör en stor satsning på bredband till glesbygden där vi hoppas kunna erbjuda tillgång till Karlskogas stadsnät till stora delar av kommunen. Du ska kunna välja internettjänster och självklart även använda streamingtjänster som Netflix, ViaPlay, Max, TV4Play, SVTPlay med flera. Vårt stadsnät är öppet vilket innebär att alla leverantörer som vill sälja sina tjänster är välkomna. Du som kund väljer sedan vilken leverantör och vilka tjänster du vill ha.

Att använda internet, se på TV och ringa via stadsnät är ett framtidssäkert sätt att kommunicera med omvärlden. Dessutom blir fastigheten mer attraktiv och får ett högre marknadsvärde med en stadsnätsanslutning.

Intresserad?

Priset för en villaanslutning är 29 500 kronor.

I priset ingår att vi står för allt arbete fram till det uttag i ditt hus där vi levererar stadsnätets tjänster. Kostnaden för de tjänster du sedan väljer att använda betalar du till en tjänsteleverantör. Stadsnätets leverantörer och priser ser du på Portalen för utbud och tjänster.

Bor du i något av dessa områden eller i övrigt är intresserad av den här tjänsten är du välkommen att kontakta vårt kundcenter genom kontaktformuläret eller på telefon 0586-750 100.