Stadsnät på landsbygden

Vi arbetar för att du som bor på landsbygden ska kunna ansluta dig till Karlskogas stadsnät.

Vi gör en stor satsning på bredband till glesbygden där vi hoppas kunna erbjuda tillgång till Karlskogas stadsnät till stora delar av kommunen. Du ska kunna välja internettjänster och självklart även använda streamingtjänster som Netflix, HBO, CMore, SVTPlay med flera. Vårt stadsnät är öppet vilket innebär att alla leverantörer som vill sälja sina tjänster är välkomna. Du som kund väljer sedan vilken leverantör och vilka tjänster du vill ha.

Att använda internet, se på TV och ringa via stadsnät är ett framtidssäkert sätt att kommunicera med omvärlden.  Dessutom blir fastigheten mer attraktiv och får ett högre marknadsvärde med en stadsnätsanslutning.

Intresserad?

Vi har under 2019 gått ut till områdena Karlsdal, Högåsen, Smedstorp, Botorp och Bobäcken där vi tagit in beställningar. På grund av förändrade förutsättningar när det gäller bidragsmöjligheterna arbetar vi nu för att möta de nya kraven. Det innebär dessvärre att projektet blir senarelagt men så snart vi kan kommer vi att informera om projektets fortsättning.

Bor du i något av dessa områden eller i övrigt är intresserad av den här tjänsten är du välkommen att kontakta vår kundtjänst genom kontaktformuläret eller telefon 0586-750 100.