Fjärrvärme för företag

Vi erbjuder fjärrvärme som ett uppvärmningsalternativ. Kontakta oss så berättar vi mer. Vi lämnar gärna en offert för anslutning av ert företag.

I Karlskoga värms nästan alla flerbostadshus, affärslokaler och offentliga byggnader med fjärrvärme. Ett stort antal industrier är också anslutna till nätet. I stället för att var och en har sin egen uppvärmning, levereras värmen från en central anläggning med avancerad reningsutrustning. I Karlskoga produceras värmen på kraftvärmeverket i Björkborn.

Tryggt och bekvämt

Fjärrvärmen innebär en driftsäker leverans av värme till ditt företag. För dig som kund är fjärrvärme bekymmersfritt och rent. Det krävs nästan inget underhåll och den tar därmed minimalt med tid från verksamheten.

Fjärrvärme består av hett vatten som pumpas runt i välisolerade rör nedgrävda i marken. I din fastighet installeras en fjärrvärmecentral som försörjer byggnaden med värme och varmvatten efter behov.

Intresserad?

Fyll i intresseanmälan så återkommer vi till dig inom kort. Du kan också kontakta vårt kundcenter direkt på telefon 0586-750 100 eller via mail.