Om sponsring

Varje år sponsrar vi ett antal lokala föreningar och organisationer, och det är vi stolta över!

Under 2021 sponsrar vi bland annat:

 

Logotyp för Karlskoga Naturskyddsförening

Naturskyddsförening i Karlskoga har en bred verksamhet för att värna om miljön, bland annat genom sin barn- och ungdomsverksamhet ”Natursnokarna”. Föreningen vill öka kunskapen om allemansrätten och anordnar studiecirklar, föreläsningar och vandringar. De vill främja den biologiska mångfalden och gynnar pollinatörer med ett ängsslåtterprojekt och Fjärils- och humleträdgården på Sågholmen vid Björkborn. Andra projekt de medverkar i är fågelinventeringen vid Fisksjön och integrationsprojektet Språka mellan tallarna.

 

Logotyp för Boule Förening Näset

Boule Förening Näset är en nystartad förening som har tagit över den verksamhet som Korpen i Karlskoga tidigare bedrivit. På sommarhalvåret spelas boule på sex banor vid Näset och på vintern håller inomhusträningen till i Skrantahuset.

 

Logotyp för BK Nobel

BK Nobel är en bowlingklubb med aktiva spelare i åldrarna 7-76 år. Föreningen har funnits sedan 1970-talet och spelarna är på olika nivåer, från nybörjare till elit. Här ges alla möjlighet att spela. Klubben har tre lag i seriespel i allsvenskan, division 1 och division 3.

 

Vill du ansöka om sponsring till din förening?

Sponsringspengarna för 2021 är fördelade. Under hösten 2021 öppnar vi upp för att ansöka inför 2022. Kika in här då! Vi vill ha in alla ansökningar via ett digitalt förmulär som du finner här när det är dags.