Vattenkiosk

I vår vattenkiosk har du som företagskund möjlighet att fylla din tankbil eller liknande.

För att få åtkomst till kiosken, som finns på Svetsarevägen, måste du registrera ditt företag och kvittera ut en nyckel. Som företag kan du ha flera registrerade nycklar. Du måste ansöka om registrering minst tre veckor innan ditt företag behöver vattnet.

Gör så här:

  • Fyll i ansökningsblanketten. Maila den till info@karlskogaenergi.se, skicka ett brev till VA-bolaget i Karlskoga AB, Box 42, 691 21 Karlskoga eller lämna i receptionen eller i brevlådan utanför vårt kontor på Skrantahöjdsvägen 38.

  • När ditt företag är registrerat som kund skapas nyckeln till vattenkiosken. Du får då ett mail med inloggningsuppgifter till vattenkiosken och information om var du kan kvittera ut din nyckel/nycklar.

  • www.vattenkiosk.se kan du enkelt se hur mycket vatten du har tankat, vid vilka tillfällen och var tankstationerna finns. Det finns även en app som man kan ladda ner till din telefon eller surfplatta.

Pris och fakturering

Nycklarna kostar 400 kronor per styck. Förlorar du en nyckel spärras den och du får köpa en ny till samma pris.

Vattnet kostar 33 kronor per kubikmeter.

Fakturering sker till registrerad faktureringsadress.

Varför finns en vattenkiosk?

Syftet med vattenkiosken är att säkerställa kvalitén och säkerheten för vattnet till våra kunder. Vattenkiosken har en backventil installerad så att ingen smitta kan komma in i ledningsnätet.

Observera att vattnet är ett så kallat tekniskt vatten och inte dricksvatten.

Samtliga brand- och spoluttag på det allmänna ledningsnätet kommer framöver att vara låsta. Tankstationsnyckeln är personlig och debiteras vid förlust. 

Om du får felmeddelande vid vattentankningen eller om det inte kommer något vatten, vänligen kontakta vår kundtjänst under dagtid och jourtelefonen 0586-750 200 på kvällar och helger.