Tillsammans ska vi bli Sveriges mest hållbara företag

Vår energi skapar livskvalitet och trygghet för människor i Karlskoga och närliggande regioner. Vill du bli en del av vår spännande framtid?

Vi spänner bågen högt i vår vision att bli Sveriges mest hållbara företag. Det kan bara lyckas om vi går framåt tillsammans med våra medarbetare, kunder och samarbetspartners. Vi tror på en arbetsplats som är öppen, där nya idéer är välkomna och där våra olikheter ses som något värdefullt.

Vi är Karlskoga Energi & Miljö

Vi är ett energibolag med cirka 200 anställda som levererar och utvecklar hållbara lösningar inom en rad olika verksamheter - till våra kunder och för regionen. Vi är en förenande kraft för en trygg vardag, fritid och framtid.

Vår värdegrund

Genom att börja inifrån skapar vi förutsättningar för att leverera på ett ännu bättre sätt. Våra gemensamma värderingar ska genomsyra hela verksamheten. Hur vi vill uppfattas. Hur vi ska bemöta andra och varandra i alla sammanhang.Tillsammans. Alla är viktiga.
Vi står för viktiga funktioner i samhället och därför måste vi också vara inkluderande. Alla ska med på tåget!


Nyskapande. Vi vill inspirera andra.
Genom att våga vara en vägvisare och en förebild bidrar vi till en miljö där fler följer med. Vi är inspirerande i vårt sätt att vara. 


Ansvar. Vi krånglar inte till det.
Alla ska förstå vad vi gör. När det svåra blir enkelt kan fler vara delaktiga.


Energi. Vi brinner för det vi gör. 
Om vi gillar och står för det vi gör och berättar det för andra smittar det av sig. Det är energigivande både för oss själva och våra kunder. 

För att sammanfatta – det här är vi

Att ge tillbaka, ge möjligheter och att ge allt – eller bara lite mer när det verkligen behövs. För våra medarbetare, för våra kunder och för samhället. Vi ska vara motorn som inspirerar fler att leva hållbart. Det skapar livskvalitet och ett starkare samhälle.

 

Driftteknikerutbildning

Vi är engagerade i YH-utbildningen inom Kraft & Värme / Process i Örebro.