Lediga tjänster

Vad roligt att du kikar in på den här sidan! Här lägger vi upp våra lediga tjänster. Du är även välkommen med en spontanansökan.

Elektriker till vår VA-verksamhet

Som elektriker arbetar du främst med elinstallationer, felsökning, styr och regler, tillsyn av elanläggningar och kontroll av säkerhetssystem. Sista ansökningsdag är den 13 oktober.

Läs mer och sök jobbet här (extern länk, öppnas i nytt fönster)

Nätverkstekniker till stadsnätet

Som nätverkstekniker är ditt huvudfokus att säkerställa att samtliga kunder i stadsnätet får hög tillgänglighet och kvalitet på sina tjänster. Du arbetar med switchar, routers och brandväggar samt viss serverdrift. Sista ansökningsdag är den 13 oktober. 

Läs mer och sök jobbet här (extern länk, öppnas i nytt fönster)

Drift-/processtekniker till biogasanläggningen

Vi söker en drift-/processtekniker till biogasanläggningen som i huvudsak ska arbeta med tillsyn, drift och underhållsarbete. Sista ansökningsdag är den 29 september.

Läs mer om jobbet här (extern länk, öppnas i nytt fönster)

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som vill arbeta hos oss. Om vi inte har några lediga tjänster som passar dig just nu är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan. Den finns kvar hos oss i två år och under den tiden matchar vi din ansökan mot våra lediga jobb. 

Skicka in din spontanansökan här.

När du söker jobb hos oss

Karlskoga Energi & Miljö är en kommunal verksamhet vilket innebär att vi diarieför ansökningshandlingar. De finns sedan som offentliga handlingar enligt offentlighetslagstiftningen. Vi har därför inte möjlighet att hantera ansökningar med sekretess.

Hör gärna av dig om du undrar över något.

Jenny Becker, HR-chef 
Telefon: 0586-750 124
Mail: jenny.becker@karlskogaenergi.se