Lediga tjänster

Vad roligt att du kikar in på den här sidan! Här lägger vi upp våra lediga tjänster. Du är även välkommen med en spontanansökan.

Projektledare

Sista ansökningsdag 3 april 2023.

Läs mer och ansök via denna länk (extern länk, öppnas i nytt fönster)

El/instrumenttekniker till kraftvärmeverket

Sista ansökningsdag 3 april 2023.

Läs mer och ansök via denna länk (extern länk, öppnas i nytt fönster)

Drift-/processtekniker

Vi söker en utbildad drift-/processtekniker till biogasanläggningen. Har du erfarenhet av tidigare arbete med gas är det meriterande. Sista ansökningsdag är den 2 april 2023.

Läs mer om tjänsten och ansök via denna länk

Underhållstekniker

Vi söker en underhållstekniker till biogasanläggningen. Det är en kombinerad roll där din huvudsakliga inriktning är underhållsarbete, men samtidigt ingår du i en grupp om sex tekniker som arbetar med bl.a. tillsyn och drift. Sista ansökningsdag är den 2 april 2023.

Läs mer om tjänsten och ansök via denna länk

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som vill arbeta hos oss. Om vi inte har några lediga tjänster som passar dig just nu är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan. Den finns kvar hos oss i två år och under den tiden matchar vi din ansökan mot våra lediga jobb. 

Skicka in din spontanansökan här.

När du söker jobb hos oss

Karlskoga Energi & Miljö är en kommunal verksamhet vilket innebär att vi diarieför ansökningshandlingar. De finns sedan som offentliga handlingar enligt offentlighetslagstiftningen. Vi har därför inte möjlighet att hantera ansökningar med sekretess.

Hör gärna av dig om du undrar över något.

Jenny Becker, HR-chef 
Telefon: 0586-750 124
Mail: jenny.becker@karlskogaenergi.se