Lediga tjänster

Vad roligt att du kikar in på den här sidan! Här lägger vi upp våra lediga tjänster. Du är även välkommen med en spontanansökan.

Vi söker en automationstekniker

Vi söker en automationstekniker som brinner för hållbarhet och vill jobba med samhällskritisk infrastruktur. Intresserad? Sista ansökningdag är den 19 augusti. Läs mer och sök jobbet på länken nedan.

Ledig tjänst automationstekniker

Vi söker en BI-utvecklare

Är du en driven och kreativ som vill jobba självständigt från den plats som passar dig? Läs mer och sök jobbet på länken nedan. Sista ansökningsdag är den 19 augusti.

Ledig tjänst BI-utvecklare

Vi söker en apputvecklare

Är du en driven, nyfiken och mångsidig apputvecklare med några års erfarenhet? Då kan vi ha jobbet för dig. Läs mer och sök jobbet på länken nedan. Sista ansökningsdag är den 19 augusti.

Ledig tjänst apputvecklare

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som vill arbeta hos oss. Om vi inte har några lediga tjänster som passar dig just nu är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan. Den finns kvar hos oss i två år och under den tiden matchar vi din ansökan mot våra lediga jobb. 

Skicka in din spontanansökan här.

När du söker jobb hos oss

Karlskoga Energi & Miljö är en kommunal verksamhet vilket innebär att vi diarieför ansökningshandlingar. De finns sedan som offentliga handlingar enligt offentlighetslagstiftningen. Vi har därför inte möjlighet att hantera ansökningar med sekretess.

Hör gärna av dig om du undrar över något.

Jenny Becker, HR-chef 
Telefon: 0586-750 124
Mail: jenny.becker@karlskogaenergi.se