Lediga tjänster

Vad roligt att du kikar in på den här sidan! Här lägger vi upp våra lediga tjänster. Du är även välkommen med en spontanansökan.

Kemiingenjör

Vi söker en kemiingenjör med placering på laboratoriet på kraftvärmeverket. Du kommer även att arbeta tillsammans med vår laboratorieingenjör på reningsverket. Sista ansökningsdag är den 11 december 2022, men vi arbetar löpande med urval så tveka inte att söka så snart som möjligt. Läs mer och sök via länken.

Platsannons kemiingenjör (extern länk, öppnas i nytt fönster)

Underhållschef el/instrument

I samarbete med Oak Consulting rekryterar vi en underhållschef för el och instrument till kraftvärmeverket. Sista ansökningsdag är 2 januari 2023 men vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Läs mer och sök via länken.

Platsannons underhållschef (extern länk, öppnas i nytt fönster)

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som vill arbeta hos oss. Om vi inte har några lediga tjänster som passar dig just nu är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan. Den finns kvar hos oss i två år och under den tiden matchar vi din ansökan mot våra lediga jobb. 

Skicka in din spontanansökan här.

När du söker jobb hos oss

Karlskoga Energi & Miljö är en kommunal verksamhet vilket innebär att vi diarieför ansökningshandlingar. De finns sedan som offentliga handlingar enligt offentlighetslagstiftningen. Vi har därför inte möjlighet att hantera ansökningar med sekretess.

Hör gärna av dig om du undrar över något.

Jenny Becker, HR-chef 
Telefon: 0586-750 124
Mail: jenny.becker@karlskogaenergi.se