Erbjudande till Granbergsdal och Utterbäck

Nu kan vi erbjuda stadsnätsanslutning i ditt område.

Missa inte chansen att ansluta dig till Karlskogas stadsnät

Vi har fått bidrag från länsstyrelsen som gör det möjligt att bygga fiber till området Granbergsdal/Utterbäck. Du kan få tillgång till stadsnätet precis som övriga Karlskogabor med tjänster på upp till 1000 mbit och TV-tjänster från Comhem, Telia, Bahnhof, Bredbandsbolaget och många fler. Självklart kan du använda streamingtjänster som Netflix, HBO, SVTPlay med flera.

Kostnad

Priset för en villaanslutning är 24 900 kronor inklusive moms.

I priset ingår att vi står för allt arbete fram till det uttag i ditt hus där vi levererar stadsnätets tjänster. Det finns bra möjligheter att finansiera din stadsnätsanslutning via lokala banker. Kontakta din bank för mer information. 

Kostnaden för de tjänster du sedan väljer att använda betalar du till en tjänsteleverantör. Du kan se stadsnätets leverantörer och priser på karlskoga.zmarket.se.

Avtal

För att kunna bygga ut stadsnätet till ditt område behöver 60-70 procent av hushållen ansluta sig. Vi behöver få in ditt avtal senast 2020-11-30. När vi sedan har sammanställt antalet avtal återkommer vi till dig med besked om projektets fortsättning. 

Fyll i avtalet här: 

Avtal om bredbandsanslutning Granbergsdal/Utterbäck

Karta

Här ser du det område som omfattas av erbjudandet om bredbandsanslutning. Klicka på kartan för större bild. 

Området Granbergsdal/Utterbäck som omfattas av erbjudandet om bredbandsanslutning

Frågor

Du är välkommen att kontakta vår kundtjänst per telefon 0586-750 100 eller maila till info@karlskogaenergi.se.